Kundene våre forteller oss

Vi hører ofte kundene våre fortelle oss om vellykket sårbehandling med MANUKA FILL.

Leggsår og antibiotika

Svigerfaren min, som er 92 år gammel, har hatt et kraftig trykksår på beinet og et sår på en tå som ikke leges. Legene har prøvd alt, men ingenting har hjulpet. Det siste vi hørte fra legene, var at han sannsynligvis ville trenge å amputere. Vi ble fortalt om behandling med manuka honning fra bekjente og fant MANUKA FILL online. Etter noen samtaler med Medfour som ga gode råd og konsultasjon, kjøpte vi en sårsalve og dressinger til behandling i to uker. Nå er sårene leget og min svigerfar har det bra! Det føles fantastisk. Medfour sa at Manukahonning dreper antibiotikaresistente bakterier. Vi er så glade for det
hjelpen vi fikk!Takk

Sören

Kirurg/Transplantationssår

Jeg har et transplantasjonssår (giversted) på innsiden av overarmen. Den er fremdeles veldig følsom, våt og litt blodig nå 3 uker etter operasjonen min. Jeg har allerede begynt å bruke sårsalve med manuka honning og har vært fornøyd med resultater så langt. Siden såret er veldig flytende og lekker gjennom bandasjen som jeg kjøpte på apoteket, hørte jeg fra Medfour om en bandasje med manuka honning som ikke setter seg fast i såret og som forhindrer lekkasje.

Nå etter behandlingen er jeg veldig fornøyd med resultatene av både sårsalven med manukahonning og honningdressinger. Såret ble umiddelbart mye mindre smertefull og helbredelse fremskyndet. Jeg forstår ikke hvorfor legen ikke anbefalte manuka honning fra begynnelsen. Føles som jeg led unødvendig på grunn av dårlige bandasjer som satte seg fast i såret. Jeg vil anbefale produktene når jeg kommer igjen neste uke.

Takk for gode råd, og jeg vil fortsette å bruke honningdressing og sårsalve med Manukahonning også nå når såret ikke lenger er flytende, med mål om å redusere «skremselen» / synligheten av arr. 

Lisa
Stockholm

Alvorlige leggsår etter hundebitt

Jeg tror virkelig på naturlige stoffer for helbredelse av sår. 24. mars 2018 ble jeg alvorlig hundebitt på to steder i venstre legg. Sårene nådde helt til beinet på forsiden av tibia og et revet sår på baksiden av underbenet. Legene på sykehuset foreskrev sterke medisiner, så vel som antibiotika, og foreskrev nesten daglige forandringer med alle mulige sårhelende preparater på helsestasjonen. Til tross for medisiner og preparater, ønsket ikke sårene å leges! Jeg leste mye på meg og fortalte til slutt helsestasjonen å kle sårene på nytt med medisinsk honning. Og helt fantastisk. Den leget og den helbredet raskt. I løpet av to til tre uker ble sårene leget, og alle involverte ble positivt overrasket. Å bli bra igjen tok 4 måneder fra dagen ulykken skjedde! Såret mitt helbredet rekorden raskt med manuka, da alle var innstilt på en lang, dyr og usikker behandlingstid. Den eneste honningen som kan vurderes er manukahonning fra New Zealand. Sukkerinnholdet er usedvanlig høyt og trekker ut og renser såret fra dødt vev og sårbelegg og holder såret fuktig og sterilt. Til alle desperate mennesker som har sår som er vanskelige å lege og føler seg håpløse – Prøv Manuka!

Jeg er registrert sykepleier og er medisinsk opplært. Utdannelsen vår inkluderer ikke bruk av Manukahonning, da vi bare må holde oss til medisinsk kunnskap og velprøvd erfaring. Til tross for disse reglene for medisinsk behandling og dens behandlingsmetoder, har jeg nå vist seg å raskt bli kurert av Manukahonning. Nå forstår jeg også at MANUKA FILL og dressinger er godt dokumenterte medisinske apparater i klasse IIb. Så det er ingen hindring for bruken av den i omsorg. Jeg er så takknemlig for at jeg fant informasjon om effekten av dette for sårpleie på Internett og kontaktet selskapet Medfour, som spesialiserer seg på sårbehandling og Manuka. Takket være mange gode råd og vennlig personlig behandling og behandling med Manuka, var jeg helt frisk!

Mitt råd til andre i samme situasjon – prøv!

Med vennlig hilsen

Christina

Fotsår

Bruker MANUKA FILL regelmessig. Et tips er å bruke den til å behandle tørre sprekker på hæler som fungerer utmerket. Jeg pleier å blande den med en fet salve og smører foten om kvelden og har deretter en bomullssokk over. Forskjellen blir lagt merke til etter 3-4 dager.

Carina Larsson
Jobber på Tulip helsesenter i Malmö

Trykksår

I tre år fikk jeg et alvorlig sår på innsiden av tredje tå på venstre fot. Jeg drar regelmessig til helsestasjonen for å skifte nye bandasjer, men såret er vanskelig å leges. Jeg er 77 år gammel og dette påvirker hele livet og samværet med barnebarna, og det gjør veldig vondt når jeg går. Legene har sagt at hvis såret ikke leges, er den eneste utveien å amputere tåen. Det er også en risiko for at jeg utvikler beinrot etter amputasjon. Så av legene får jeg foreskrevet antibiotika. Tror jeg er på min tredje kur med penicillin. Jeg snakket med helsestasjonen min om honning, og når de ikke hadde det selv fant jeg den på nettet og kontaktet Medfour. De snakket om MANUKA FILL og kle seg med honning. De hadde også skumdressing med honning som er bra. Det er tett ved tåen og såret er konstant flytende. Etter noen ukers behandling med Manukahonning ble det endelig sår skorpe og nå etter cirka 3 uker ser det veldig bra ut. Tåen er fremdeles hoven, men såret er ikke lenger åpent og væsker ikke. Kvar for å få hevelsen ned så fortsetter eg med Manukahonning som har både antibakteriell og betennelsesdempende effekt.

Lena Larsson
Sundbyberg

Medisinsk fotpleie

Honningen er fantastisk og utrolig effektiv. Bruker den på infisert fingernegl og andre infeksjoner på føttene. Ser en enorm god kur hos pasientene mine.

John Galva
Medisinsk fotpleieterapeut på fotvården.se

Kirurgiske sår og keisersnitt

Etter at jeg gjorde mitt andre keisersnitt leget såret ikke er som det skal. Såret ble infisert og jeg besøkte helsesenteret ved flere anledninger. Resultatene fra besøkene mine på helsestasjonen var de samme, dvs. uendret. Etter mange om og om igjen besøk på helsestasjoner, fikk jeg anbefalinger om MANUKA Fill. Både i sårsalve og dressinger. I løpet av bare tre dager, var det en betydelig forskjell. Etter 4 dager ble såret mitt helbredet. Ingen flere telefonsamtaler, ingen kø.

Nina

Trykksår

Hadde en kjedelig sår på benet i lang tid som leget, men kom tilbake flere ganger. Helsestasjonen prøvde alle metoder og det ble bedre fra tid til annen. Jeg ble utrolig sliten da jeg gikk med såret i et halvt år, og problemet var at såret luktet litt dårlig.Fikk anbefaling om medisinsk Manukahonning, og jeg kan bare si Wow! Påført i henhold til instruksjoner fra Medfour og såret mitt ble leget i under 2 uker. Det er ikke ofte jeg skriver anmeldelser om produkter, men jeg anbefaler dette virkelig!

Pauline F

Vil du dele opplevelsen din med MANUKA FILL?

Send inn historien din, så legger vi den ut her.

Norsk bokmål